Badminton tilmelding sæson 2019/2020

Kære badmintonspiller,

BADMINTON 2019/20

Tidlig tilmeldingen er nu åben – KUN for spillere fra sidste sæson (2018/19)

Der er frist for tidlig tilmelding til og med den 31. juli. Herefter åbnes der for tilmelding for ALLE.

Vejledning til tilmelding til badminton:

Trin 1: Aftal med de personer du deler bane med hvem der skal foretage tilmeldingen via hjemmesiden, og dermed lægge ud for deltagergebyret for banen. Spillerne på banen afregner selv gebyret imellem sig. Der er dermed kun én person, der skal tilmelde sig og betale via hjemmesiden.

Trin 2: Find det tidspunkt du spillede sidste år (se vedhæftet plan, hvis du er i tvivl) og følg anvisningerne herfra. Det er kun muligt at tilmelde sig samme spilletidspunkt som sidste sæson.  HUSK derfor ved tilmelding at logge på med dit medlemslogin. Såfremt du har problemer med login kontakt da Frederikke (mobil 23962692 eller badminton@bryllegymnastik.dk)

Hvis I ønsker et andet tidspunkt, kan dette kun ske såfremt der er ledige baner når tilmelding åbner for alle 1. august 2019.

Trin 3: Send en mail til badminton@bryllegymnastik.dk med det tidsrum du har booket banen samt navne, adresser, mail, tlf og fødselsdato på de personer, du deler banen med.

Baneleje
Brylle Fritidscenter kr. 1.600,00
Brylle Skole – gymnastiksal kr. 800

Der spilles på banerne fra uge 36 til og med april måned.

Har du spørgsmål, så send endelig en mail på badminton@bryllegymnastik.dk eller ring 23962692, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer og ses forhåbentlig til endnu en sæson i september.

Bedste hilsner

Frederikke Frehr Kristensen

På vegne af Bestyrelsen, Brylle Gymnastikforning