BrylleLøbet 2017 afholdt

BrylleLøbet 2017 afholdt

Regn og rusk var på programmet da årets BrylleLøb skulle afholdes onsdag den 7. juni.
Der var tørvejr til løbsstart og løberne til hver distance blev sendt afsted forskudt, så der var plads til at spæne igennem.

Der mødte i alt 110 løbere op, og heraf 35 superseje børn! Antallet af børn var det samme som sidste år, trods at det samlede deltager-antal var lavere i år. Størstedelen af børnene var tilmeldt 3km ruten, og det var dejligt at se at der var så stor tilslutning til denne nye distance.

Her finder du resultaterne: RESULTATER

Barn 3km William Frederiksen
Barn 5km Jonathan Kirkegaard
Kvinde 5km Kirsten Vendelbo Larsen fra Tommerup Idræts Løbehold
Kvinde 10km Lisbeth Kring fra Tommerup Idræts løbehold
Herre 5km Kasper Skov fra Multiatleten/New Balance/Wendorff
Herre 10km Carsten Waldorff-Gotthjelpsen

Der var et løbetrofæ som præmie til børnevinderne, mens alle de voksne modtog en times træning med en personlig træner – Carsten Drud fra Fitness på Farten i Brylle og Joakim Lynge Jacobsen fra Odense sponsorerede hver 2×1 time. Som en ekstra bonus får de voksne vindere også et gavekort til Ladies Mud Race eller Extrem Mandehørm, arrangeret og sponsoreret af Firmaidrætten Odense. De fire vinder vil blive kontaktet direkte omkring denne præmie.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle de frivillige der stod i regnen langs ruten og også stor tak til de der hjalp op til løbet med at uddele løbsnumre og med at pakke sammen bagefter. Ingen nævnt, igen glemt. I ved hvem I er 🙂 Uden jer kunne løbet ikke afholdes – så simpelt er det!

Vi var igen i år så heldige at være begavet med masser af sponsorgaver. Derfor var der, mod al forventning, præmier til alle voksne løbere. Travel-deal.dk gav en is, og Dagli’ Brugsen Brylle gav en flaske vand til alle. Alle børn fik flotte medaljer.

Derudover var der præmier fra
Michaels Maskinstation
Balkemose
Sortebro Vin
Pizza Palermo 3
Garant
Hall Audio
Hårsaksen
Skousen Tømrer
SuperVand VVS
Flora Frankfri
3L
Eldorado
Torben Krog, Slagter
Din nye guldsmed
Land og Fritid
Lizette
Cafe Gårdhaven
Løgismose
Stark
Alfred og Katrine
Vinspecialisten Bellinge
Rosborg Gartneri
Nipa