Brylleløbet onsdag den 7. juni 2017

Brylleløbet onsdag den 7. juni 2017

Så er det ved at være tid til det årlige BrylleLøb.
Tag børnene, naboen og vennerne under armen og deltag i årets Brylleløb.

Der er nogle nye tiltag i år, så læs dette opslag grundigt.

Løbet skydes i gang kl 18.00 ved Brylle Skoles lille parkeringsplads.
Registrering foregår inde på skolen i aulaen ved gymnastiksalen. Alle deltagere bedes møde op tidligt, gerne fra kl 17, for at hente løbsnummer.

Løbet byder i år på 3 distancer; 3 km, 5,5 km og 10,2 km.
Pris ved forhåndstilmelding inden den 27. maj: 50 kr. + gebyr for børn t.o.m. 14 år og 80 kr. for voksne + gebyr. Ved tilmelding på dagen er prisen 110 kr. for voksne og 80 kr. for børn.

Igen i år tilbyder vi elektronisk tidstagning. Link til tilmelding og betaling findes HER. OBS! Tilmelding via linket kan ske t.o.m. 31. maj. Herefter kan tilmelding kun foregå på dagen, hvor der skal påregnes ekstra tid til registrering og betaling. Der kan betales med mobilepay og kontanter.

Brylleløbet er både for de erfarne løbere og for de, der ikke løber så tit, men som godt kan lide stemningen, der er ved et motionsløb. Man må naturligvis også gerne gå hele vejen.

Alle børn t.o.m. 14 år modtager en medalje som præmie. Alle voksne deltagere er med i lodtrækningen om fine præmier. Der kåres en vinder for kvinde, mand og barn på hver distance.
Der udskrives ikke diplomer.

Efter løbet kan alle forhåndstilmeldte se løbstiden via samme link som tilmelding. Tilmeldte på dagen vil kunne finde deres tider via samme link i løbet af næste dag.