Holdbeskrivelser og -tilmelding

Herunder kan du se de hold vi tilbyder i sæsonen, 2018/19. Du kan læse mere om de enkelte hold ved at vælge holdet i menyen. Du tilmelder dig fra det enkelte holds side.

Alle hold starter op i uge 36.

Spørgsmål bedes rettet til gymnastik@bryllegymnastik.dk

Bemærk at der tages billeder af børnene i løbet af sæsonen samt til gymnastikopvisningen. Vi benytter disse billeder til hjemmesiden, i Brylleborgeren samt andre lignende steder. Kontakt et medlem af bestyrelsen, hvis dit barn ikke må fotograferes. I øvrigt henvises til gældende regler angående databehandling.

 

Brylleløbet

Brylleløbet 12. Juni 2019 kl. 18:00. Tilmelding er åben : https://lapio.dgi.dk/event/2019-brylleloebet Vi er igen i år klar med Brylleløbet i forbindelse med Brylle byfest. Der vil være start/mål på boldbanerne bag Brylle Fritidscenter, samt mulighed for at købe grillpølser og øl/vand på pladsen.  Løbet byder igen i år på tre distancer; ca. 3 km, ca. 5 km og ca. 10 km.Der ... Læs mere »

Generalforsamling – Dagsorden

Husk vores generalforsamling d. 13/3-2019 klokken 1830 på skolen –B Dagsorden for generalforsamling 13. marts 2019  Valg af dirigent  Valg af referent  Årsberetning ved formanden  Fremlæggelse af årsregnskab ved kassereren  Fastsættelse af kontingent  Bestyrelsen anbefaler at kontingentpriserne ikke ændres  Valg af bestyrelsesmedlemmer  På valg er Kasper Eulert-Bresson – ønsker ikke genvalg Michael Nørgård Andersen- ønsker ikke genvalg Kalle Bøgh – Ønsker ikke genvalg Bestyrelsen ... Læs mere »

Gymnastikskole

Så er der gymnastikskole!!!! GYM5690 er for alle friske drenge og piger i 0.-4. klasse. Uge 32 8/8-10/8 2018 kl. 9-15. Tre dage med gymnastik, tons, tummel og fart over feltet! Det er hvad DGI Fyns gymnastikskole byder på, når vi Brylle Gymnastikforening, sammen med Gymnastikforeningen Verninge og Tommerup Idræt for første gang arrangerer gymnastiksskolen “Gym5690”. Programmet vil være spækket ... Læs mere »

BrylleLøbet onsdag den 13. juni 2018

Tak til alle deltagere ved årets Brylleløb, og ikke mindst alle de frivillige der gør det muligt at afholde løbet. Løbet blev i år, for første gang, afviklet i forbindelse med Brylle byfest hvilket vi er gymnastikforening er meget glade for. Der var stor opbakning til løbet med i alt 147 løbere, fordelt således at 43 løbere gennemførte 3 km, ... Læs mere »

Fællesspisning og generalforsamling mandag den 19. marts

I år afholdes generalforsamlingen mandag den 19. marts kl. 18.30-19.30 på Brylle Skole. Igen i år byder bestyrelsen på gratis aftensmad forud for generalforsamlingen for børn og voksne fra kl. 17. Herefter er der fri leg i gymnastiksalen for børnene med voksen-opsyn, mens de voksne deltager i generalforsamlingen. Tilmelding til fællesspisning rettes til Kalle Bøgh på brylleborgeren@bryllegymnastik.dk senest mandag den ... Læs mere »

Foreningens 90 års jubilæum er blevet fejret med manér! 

Lørdagen startede med en flot forårsopvisning, hvor alle børn og voksne på gulvet havde gjort sig umage for at lave en flot opvisning. Hallen var fyldt godt op med glade mennesker, og der var godt gang i kaffe-kage-salget. Lige så snart opvisningen var slut og hallen var ryddet, begyndte forberedelserne til aftenens fest. Der blev fjernet bander og bygget scene, ... Læs mere »

Juleferie-melding

Voksen-barn-holdet har sidste dag inden jul 13. december og starter op igen den 3. januar Zumba har sidste dag inden jul 13. december og starter op igen den 3. januar. Jump and Dance og Funky Dance Kids har sidste dag inden jul mandag den 11. december og starter op igen den 8. januar. Spilopperne har juleafslutning den 14. december og ... Læs mere »