Stoldans Fitness

Onsdage kl. 18.10-19 i Brylle Fritidscenter – tilmelding i bunden af denne side
Bemærk at sæsonen kører fra september til december, og igen fra januar til april.

Nu kan du motionere uden at rejse dig fra stolen!

Stoldans Fitness er motion til de danseglade, der har brug for at skåne deres ben. Men den er også til alle andre, der vil dyrke sjov motion til herlig musik på alle fitness niveauer.

Der vil være elementer af dans, konditionstræning og styrketræning, hvor der vises forskellige sværhedsgrader i alle øvelser. Grundlæggende skal man sidde på en stol, men man er også velkommen til at rejse sig og danse. Der vises alle muligheder i hver time og til hver øvelse, og man falder hurtigt ind på sit eget niveau.

Har du en knæskade eller et andet problem med ben eller fødder, så ved du hvor svært det er at få pulsen op og få en god workout. Med Stoldans Fitness bliver du motiveret til at bevæge dig på nye måder til inspirerende musik, så du får trænet kroppen og øget dit kondiniveau.

Idéen stammer fra de mange, (gennem mine 7 år som Zumbainstruktør), som har meddelt at de virkelige gerne vil deltage til Zumba, men ikke kunne pga. deres knæ eller fødder. Målet er, at det skal være lige så sjovt som Zumba, uden at være belastende for bentøjet.

Rabat:
Stoldans Fitness erstatter Zumba Gold, og kan evt. bruges som opvarmning til Zumba Fitness, som finder sted lige efter denne time. Hvis du tilmelder dig både Stoldans Fitness og Zumba Fitness, får du rabat. Denne kommer automatisk ved tilmeldingen af det andet hold, når du har tilmeldt dig første hold.

Pensionister/efterlønnere
Bemærk at der er en anden sats for efterlønnere og pensionister – tilmeld derfor holdet der hedder Zumba Fitnes EFTERLØNNERE.

Instruktør: Diane Nielsen

Video stoldans intro:
Her er en lille smagsprøve på nogle forskellige øvelser og stilarter, som man kan møde i Stoldans Fitness.

Stoldans cha-cha-cha
Her er et eksempel på et af de mere stille og rolige numre. Bemærk at det kan virke lidt forvirrende i starten med de forskellige niveauer, men man lærer hurtigt at springe ind i sit eget niveau og træne efter eget behov.