Tilmelding

Tilmelding foregår således:

1. Find det hold du er interesseret i under kategorien Gymnastik, Dans eller Fitness
Tryk på det hold du er interesseret i, og klik på Tilmeld nederst. Her kommer et pop-up vindue, der skal udfyldes med brugerens navn og data.
HUSK på børneholdene at det er barnet, dvs. brugeren, der skal tilmeldes, og IKKE den voksne.

Hvis ikke pop-up vinduet med tilmelding kommer frem, så tjek om din computer er indstillet til at blokere for pop-ups.

2. Nye medlemmer indtaster sine oplysninger
Har du før deltaget på hold, så har du allerede et login. Hvis man er eksisterende medlem, så SKAL man logge på inden man tilmelder sig. Det letter vores administration gevaldigt.
Hvis ikke du kan huske dit kodeord, så kan du nemt bestille et nyt under MIN PROFIL. Hvis du ikke kan huske din kode, kan du nemt bestille en ny her.

3. Følg instruktionerne til betaling med betalingskort.

Det er stadig muligt at prøve holdet, og hvis man efter to undervisningsgange efter holdstart fortryder sin tilmelding, kan man få refunderet sin betaling ved at sende en mail til kasserer@gymnastik.dk med kvitteringen fra tilmeldingen. Fra og med den 3. undervisningsdag i sæsonen er det ikke længere muligt at fortryde sin tilmelding.

Har man ikke et betalingskort er det muligt at tilmelde sig ved at sende mail til kasserer@bryllegymnastik.dk med oplysninger om hvilket hold man gerne vil deltage på. Herefter vil man modtage en mail om alternative betalingsmuligheder.

Ved tekniske problemer med tilmelding kan man sende en mail til webmaster@bryllegymnastik.dk.