Afholdte arrangementer

Her er en lille video fra Brylleløbet 2016, hvor løberne blev mødt af underholdning på ruten

Springhold

Så er vi endelig klar med SPRINGHOLD i BGF! Fællesskab, udfordringer, og nye redskaber – det er hvad vores nye springhold byder på hver mandag for alle drenge og piger fra 0. klasse og opefter (til efteråret opdeles holdet i 0.-3 klasse og 4.-6. klasse +). Det er ingen forventning om at du har gået til spring før. Instruktør:         ... Læs mere »

MOTIONS MOUNTAINBIKE

Frisk luft, socialt samvær og motion – det er hvad BGF’s nye motions mountainbikehold byder på hver onsdag! Der lægges vægt på, at det er et motionshold hvor ALLE kan være med. Unge, ældre, mænd og kvinder – og selvfølgelig også dem på elcykel! Ruterne vil være ca. 15-25 km og hovedsagligt foregå på stierne langs Odense Å.  Spørgsmål om ... Læs mere »

Slå til nu!

Er du klar over at du får rabat, hvis du går på flere (voksen) hold i Brylle Gymnastikforening? Disse hold indgår; Jumping, Zumba, Løb og Dance. Pris for første hold 600 kr. for de restende hold betaler du kun 480 kr. Drop-in 50 kr. pr. gang (ikke medlem på andet hold i foreningen) Drop-in 40 kr. pr. gang (medlem på ... Læs mere »

Løbehold

Vi forsætter med at løbe i Brylle Gymnastikforening. Vi mødes ved Brylle Fritidscenter tirsdage kl. 17:00 og er tilbage ca. kl. 18:00. Træningen er tilrettelagt således at der er plads til ALLE på holdet, med fokus på kortere ruter hvor der vil være indlagt intervaltræning. Hvor: Brylle Fritidscenter, der kan blive aftalt andre steder det vil blive lagt op på facebook, så ... Læs mere »

Dance mix 9-14 år

Onsdag kl. 16.00-16.45 i Brylle Skoles gymnastiksal Dance mix er et hold til børn fra 9-14 år. Tempoet er i top og pulsen kommer op. Er du klar på at danse løs og have det sjovt i en aktiv time hver onsdag? På Dance mix er der plads til alle, både dem der har prøvet det før, men også nybegyndere. ... Læs mere »

Dance Kids 5-8 år.

Tirsdag 16.00-16.45 i Brylle gymnastiksal Dance kids er et hold til børn fra 5-8 år. Tempoet er i top og pulsen kommer op. Er du klar på at danse løs og have det sjovt i en aktiv time hver tirsdag? På Dance kids er der plads til alle, både dem der har prøvet det før, men også nybegyndere. Vi skal ... Læs mere »