Afholdte arrangementer

Her er en lille video fra Brylleløbet 2016, hvor løberne blev mødt af underholdning på ruten

BADMINTON 2019/20

Kære badmintonspiller, BADMINTON 2019/20 Tidlig tilmeldingen er nu åben – KUN for spillere fra sidste sæson (2018/19) http://bryllegymnastik.dk/badminton/badminton-saeson Der er frist for tidlig tilmelding til og med den 31. juli. Herefter åbnes der for tilmelding for ALLE. Læs mere »

BGF løbehold

Efter mange forespørgsler, starter vi nu et løbehold i Brylle Gymnastikforening. Så er Brylleløbet løbet. MEN vi løber videre! Vi mødes ved Brylle Fritidscenter lørdage kl. 9 og er tilbage ca. kl. 10. Træningen er tilrettelagt således at der er plads til ALLE på holdet, med fokus på kortere ruter hvor der vil være indlagt intervaltræning. Hvor: Brylle Fritidscenter, der ... Læs mere »

Gymnastikskole 2019

Gymnastikskole i Tommerup Et samarbejde mellem Brylle gymnastikforening og Gymnastikforeningen Verning HVORNÅR: 7. aug kl. 09:00 – 9. aug 2019 kl. 15:00 HVOR: Fyrtårn Tommerup, Tallerupvej 85, 5690 Tommerup, Danmark HVEM: Alle fra 5 – 11 år. Begynder, Letøvede, Øvede https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/201916556011 Læs mere »

Brylleløbet 2019-afholdt

Brylleløbet onsdag 12. Juni 2019 Se dit resultat her : Min tid! Vi var igen i år klar med Brylleløbet i forbindelse med Brylle Byfest. Løbet bød som vanligt på tre distancer; 3 km, 5 km og 10 km. Der var stor opbakning til løbet med i alt 125 løbere. Trods en lidt dyster vejrudsigt kom regnen først lige inden ... Læs mere »

BrylleLøbet onsdag den 13. juni 2018

Tak til alle deltagere ved årets Brylleløb, og ikke mindst alle de frivillige der gør det muligt at afholde løbet. Løbet blev i år, for første gang, afviklet i forbindelse med Brylle byfest hvilket vi er gymnastikforening er meget glade for. Der var stor opbakning til løbet med i alt 147 løbere, fordelt således at 43 løbere gennemførte 3 km, ... Læs mere »

Fællesspisning og generalforsamling mandag den 19. marts

I år afholdes generalforsamlingen mandag den 19. marts kl. 18.30-19.30 på Brylle Skole. Igen i år byder bestyrelsen på gratis aftensmad forud for generalforsamlingen for børn og voksne fra kl. 17. Herefter er der fri leg i gymnastiksalen for børnene med voksen-opsyn, mens de voksne deltager i generalforsamlingen. Tilmelding til fællesspisning rettes til Kalle Bøgh på brylleborgeren@bryllegymnastik.dk senest mandag den ... Læs mere »

Foreningens 90 års jubilæum er blevet fejret med manér! 

Lørdagen startede med en flot forårsopvisning, hvor alle børn og voksne på gulvet havde gjort sig umage for at lave en flot opvisning. Hallen var fyldt godt op med glade mennesker, og der var godt gang i kaffe-kage-salget. Lige så snart opvisningen var slut og hallen var ryddet, begyndte forberedelserne til aftenens fest. Der blev fjernet bander og bygget scene, ... Læs mere »