Ny i bestyrelsen

Har du lyst til mere end at kigge på?

Vil du udvide dit netværk i Brylle, og med være til at gøre en forskel, både for byens børn såvel som for Brylles borgere generelt?

Og alt dette samtidig med, at du også har det sjovt, hygger dig, får gode oplevelser sammen med andre mennesker?

Hvis ja, så kom ind i bestyrelsen i Brylle Gymnastikforening. Vi vil så gerne have nogle flere venner, at have det sjovt og hyggeligt med.

Brylle Gymnastikforening vil gerne bestå, og vil gerne blive ved med at kunne tilbyde fritidsaktiviteter i Brylle. Idag tilbyder vi gymnastik for børn, Zumba, Jumping Fitness samt badminton. Og vi vil rigtige gerne udvikle os, og tilbyde endnu flere spændende ting. Men vi har også brug for flere hænder og hoveder, så hvis du sidder med en lille lyst i maven til at indgå i en utrolig hyggelig og ukompliceret bestyrelse, som gør tingene for sjov, samtidig med at det giver mening for alle, så kontakt et af vores bestyrelsesmedlemmer, og hør mere om det.

Det kræver ikke noget, andet end lysten til at være med.

Hvis du er nysgerrig, så kontakt os og hør om de gode fordele vi tilbyder medlemmerne af foreningens bestyrelse på formand@bryllegymnastik.dk eller skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@bryllegymnastik.dk